Susanna Odén

LIVSTRÄDGÅRDEN

Om mig

Susanna Odén

Jag är en livsvägledare som bor tillsammans med min man på en fantastisk gård på Österlen. Gården är en gammal lantgård från 1700-talet som jag och min man vill förvalta, det gör vi bl a genom att driva en KRAV-certifierad äppleodling med i nuläget 13 000 fruktträd samt erbjuda människor en lugn, trygg och kärleksfull plats för föredrag, kurser, behandlingar och konsultationer.

Min livsväg är att bistå till en värld där alla människor är trygga i sig själva, fyllda med kraft och kapabla att ta ansvar för sitt eget välmående.

”I slept and I dreamed that life is joy. I woke up and I saw that life is all service. I served and I saw that service is joy.”   
– Kahlil Gibran –

Mina utbildningar

Jag har en treårig utbildning i basmedicin med ett flertal vidareutbildningar. Efter 35 år som terapeut i ett flertal behandlingsformer, VedicArt lärare och lärare i personlig utveckling och familjeträdsanalys kan jag utifrån mina samlade erfarenheter stödja människor i deras livsprocesser och sökande efter sitt inre rum som källa för kraft och insikt.

 • doTERRA Wellness Advocate
 • AromaTouch Technique teacher
 • Abdominal Therapy professional therapeut
 • Vedic Art lärare
 • Näringsterapeut i NMTF
 • Rayid Master utbildning i USA
 • Rayid Sibling Teacher utbidning i USA
 • Aura Soma therapeut, nivå I-III, Aura Soma skolan i Köpenhamn
 • Taktil stimulering på Skola för Beröring
 • Reiki Master
 • Skola för Helhetsterapi 2-åriga utbildning i Zonterapi, akupressur och örtmedicin
 • Kairons zonterapi-reflexologi utbildning i 5 steg

Jag har flera gånger fått frågan ”- Har du inte utbildat dig klart snart?” När jag ser på den här listan av utbildningar (och vet att det är många fler) kan jag förstå frågan, men känner att mitt svar återigen blir ”- Jag är ständigt nyfiken på att utvecklas och på det livet har att erbjuda”. 

”It will be a process of self discovery and when you have discovered yourself, nothing remains to be known”.         
– Swami Niranjananda –

Vill du samarbeta med mig?

Vi är Sveriges största doTERRA Team

Min mission har fört mig vidare till att nätverka med likasinnade samarbetspartners. Vi är ett stort team med mycket hjärta som växer tillsammans både som ledare och omtänksamma medmänniskor. Efter att i många år arbetat med mitt eget företag känner jag hur det berikar och stimulerar mig att arbeta tillsammans med andra företagare.

Är du redo att skapa ett liv och ett företag som du älskar? Mitt mål är att erbjuda dig ytterligare referenspunkter för vad som är möjligt för dig både personligt och professionellt. Med vår gemensamma erfarenhet utforskar vi hur du odlar din kreativitet, överkommer upplevda hinder och utvecklar dina naturliga styrkor och det du har att erbjuda.

Vad andra säger om mig

Susanna utstrålar en väldig värme och glädje. Med stor kunskap och engagemang inspirerar hon andra till ett eget skapande. Som förstagångsdeltagare på en Vedic Art kurs kände jag mig direkt trygg och bekväm vilket är viktigt för mig för att kunna måla. Dessa dagar förändrade väldigt mycket för mig och jag har redan bokat nästa kurs. Känner mig mycket tacksam för allt jag fått uppleva under kursen och ser redan fram emot att få åka tillbaka igen!
Charlott Holmqvist-Salo
Bild- och musiklärare, sångerska och låtskrivare
Jag kom i kontakt med Susanna 2019 då jag börjat intressera mig för eteriska oljor, hon är en sann källa till kunskap och inspiration med sin långa erfarenhet och aldrig sinande kunskap. Susanna är dessutom en fantastisk föreläsare och utbildare och det är en sann fröjd att delta på hennes föreläsningar och kurser. Genom åren har vi samarbetat i stort och smått när det gäller dōTERRA och de eteriska oljorna och jag ser fram emot många år till! Jag är så tacksam för hennes fina vänskap och mentorskap och kan varmt rekommendera Susanna både när det gäller eteriska oljor och behandlingar.
Patrica Ahlin
doTERRA Wellness Advocate
Jag kan verkligen rekommendera finaste Susanna på Livsträdgården, en helande kreativ plats för både kropp och själ. Hennes närvaro, omtanke, lugn, generositet och kunnighet skapar ett autentiskt helande space av trygghet och lekfullhet. Jag är så tacksam att jag mött Susanna, hon finns där när man behöver stöd och inspiration och lämnar ingen oberörd. Tack ❤️
Sandra Hofer
Ägare av Skogsbad NaturligtVis

Känn dig trygg med mig

Samarbeten jag är stolt över