Susanna Odén

LIVSTRÄDGÅRDEN

Gratis grundkurs

Vill du veta mer om essentiella oljor?

Tycker du att det verkar intressant med essentiella oljor och vill lära dig mera? Då vill jag verkligen rekommendera dig att gå min grundkurs som är online och är GRATIS. Anmäl dig genom att klicka på knappen nedan och fylla i dina kontaktuppgifter.

Vill du få hem några oljeprover innan kursen kan jag skicka det på post till dig för 65 kr.

Gratis grundkurs

Vill du veta hur du kan påverka din ämnesomsättning?

dōTERRA MetaPWR-system kan hjälpa dig att optimera din ämnesomsättning och ha mer uthållighet under hela dagen. Det kan också hjälpa till att bromsa biologiskt åldrande och förlänga din hälsa.

dōTERRA MetaPWR är inte en enda produkt. Det är ett helt SYSTEM designat för att hjälpa dig att optimera din metaboliska hälsa. Dessa produkter i kombination med hälsosamma livsstilsval är en kraftfull nyckel till ditt personliga välbefinnande.

Tycker du det verkar intressant och vill lära dig mera? Anmäl dig till min grundkurs som är online och GRATIS genom att klicka på knappen nedan och fylla i dina kontaktuppgifter.

Vill du få hem några produktprover innan kursen kan jag skicka det på post till dig för 85 kr.

Mina kunder som testat

Läs vad de har att säga...

Jag fick konkreta bevis i veckan på effekten av MetaPWR. Innan jag började tog jag prover och låg då strax över normalvärdet på långtidssocker och likaså på mina njurvärden. Efter bara en vecka tog jag nya prover och var lite nervös eftersom Juni har gått i festens tecken med olika familjefirande. Jag har använt MetaPWR men har missat en del doser, så jag har inte använt dom helt enl rek och resultatet är ändå -4kg, mina sockervärden är superlåga, jag har perfekta njurvärden och känner mig piggare!
Susanne Nordhqwist
Designer
För mig har doTERRA öppnat många dörrar, nya samarbeten och möten med både djur och människor. Jag insåg att det var naturligt för mig att arbeta med djur, vilket lett till att jag utbildat mig till djurakupunktör. Jag upplever också en förbättrad hälsa eftersom min kropp accepterar de biotillgängliga kosttillskott som doTERRA erbjuder. Jag är tacksam att jag idag kan ge människor möjligheten att förbättra både sin egen och sina djurs hälsa efter de behandlingar de får hos mig.
Madelaine Lindholm
Energimedicinsk terapeut
Jag är så glad över att jag gjorde denna Cleanse & Restore-kur. Mitt övergripande mål var att få ordning på mina tarmar och känna att jag inte är svullen eller öm längre. Målet är med råge uppfyllt, jag mår så bra och varje dag när jag masserar mig över magen (lymfdränage med Cypressolja) känns inte tarmarna svullna eller ömmande längre. Det är en enorm skillnad på min livskvalitet nu när magen inte gör sig påmind hela tiden. Att jag sedan har minskat ett par kilon är bonus, inte ett mål jag hade. Jag rekommenderar den kur till alla jag pratar med om detta och kommer att göra om detta årligen.
Ann-Charlotte Hagelin
Distriktsköterska

Vanliga frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna

Vad händer när jag anmält mig?

Jag mailar dig en zoomlänk med inbjudan till föredraget det aktuella datumet. 

vad händer efter föredraget ?

I slutet av föredraget kommer jag att erbjuda olika alternativ att gå vidare för den som är intresserad av att veta mer eller testa några produkter.

Vilka oljeprover får jag för 65kr?

I din anmälan skriver du ett besvär du önskar få hjälp med, ex stress, sömn, trötthet, sänkt stämningsläge, smärta, konc svårigheter etc. Jag kommer att skicka 2-3 prover på posten som du kan testa under föredraget.

Vilka MetaPWR produktprover får jag för 85 kr?

Jag kommer att skicka dig via post; 1 sackett MetaPWR Advantage, 1 kapsel MetaPWR assist samt 1ml MetaPWR essential oil som du kan testa under föredraget.