Susanna Odén

LIVSTRÄDGÅRDEN

Behandlingar

”För varje åkomma eller svårighet som finns på jorden, har andarna gett oss ett botemedel. Vi måste bara hitta det”     
– Don Elijio Panti –

Efter 35 års erfarenhet som terapeut kan jag idag erbjuda dig en personligt anpassad behandling för att ta tillbaka din egen auktoritet, energi och välmående som bistår dig fysiskt, känslomässigt, mentalt och energimässigt.

De behandlingar jag erbjuder är:

Abdominal Therapy, en massageteknik ursprungligen från mayaindianerna och som utvecklats av Dr Rosita Arvigo för att ge klienter möjlighet att ta ansvar för sin egen läkning. Jag kommer även att lära dig hur du utför din bukmassage (YAM) hemma för att stödja dina hälsomål.

AromaTouch Technique som ger mottagaren en unik upplevelse med eteriska oljor och stödjer välbefinnandet. En metod du också kan lära dig själv på någon av mina utbildningsdagar för att utöva på dina nära och kära.

Familjeträdsanalys som kan ge dig förbättrad självinsikt och förståelse för hur du påverkas av dina föräldrars- och andra släktingars relationsmönster och hur du genom att komma i kontakt med dina rötter kan nå din fulla potential.

Abdominal Therapy

Mayaindiansk magmassage

Abdominal Therapy är en behandling för fysiska- känslomässiga- och själsliga besvär och som hjälper din kropp att uppnå homeostas/balans och innebär en extern massage av hela din buk, rygg, höfter och korsben. Att systematiskt och grundligt massera dessa områden optimerar cirkulationen av alla system i din kropp. Vi kallar detta NAVEL: nerv-, arteriellt och venöst blod, energi och lymfa. Jag kommer även att lära dig hur du utför din bukmassage (YAM) hemma för att stödja dina hälsomål. Behandlingen kan lindra besvär med ex rygg- och bäcken, matsmältning, urinvägar, underliv, sömn, stress, PTSD och mycket mer.

AromaTouch Technique

En unik upplevelse av avslappning och välbefinnande

Den mjuka, rytmiska beröringen ökar effekten och de balanserande fördelarna av de åtta specifika essentiella oljor vi använder samt stimulerar kroppens kända meridianpunkter och energizoner. Behandlingen hjälper till att återupprätta ett tillstånd av balans och funktion, s k homeostas i kroppen och har inverkan på nervsystem, immunsystem, stress och inflammation.

Konsultation

För ökad självkännedom och personlig utveckling

Vi inleder med att du gör ett färgval av Aura Soma flaskor eftersom det speglar var du just nu befinner dig i din utveckling. Vi fortsätter med en tolkning av ditt ögas irisstruktur. Den ger oss information om vilka nedärvda relations- och beteendemönster från din familj som påverkardin situation. Därefter vinklar vi det från ett annat perspektiv och analyserar hur din placering i syskonskaran påverkar samma situation.

Tillsammans planerar vi sedan hur du ska gå vidare med den information du fått och ett individuellt anpassat program skapas. Det kan vara fördjupade analyser av syskonplacering, relationsmönster, ögats iris, behandling med ess oljor eller näringstillskott.

Mina klienter om mig

Läs var mina klienter har att säga...

Passa på och gör en konsultation! Såå fantastiskt, det går inte beskriva med ord, en wow-känsla! Susanna lyfter dig och speglar nya aspekter av dig på ett fint och professionellt sätt!
Annika Holmgren
Sjuksköterska och terapeut
Tack Susanna för all din otroliga kunskap och allt du delar med dig av! Jag har själv utfört magmassagen på mig själv ett antal veckor det är verkligen något ALLA borde göra, en kärlekshandling till sig själv. Rekommenderar den varmt!
Monica Innala
Hudterapeut och ägare av Hälsa i Umeå AB
Glad att ha Susanna både som målarlärare i Vedic Art samt för de djupgående, expanderande och viktiga konsultationer jag får med henne. Våra möten fortsätter att ge och ge...
Kiki Eklund
Entreprenör och Konstnär

Vill du veta mer eller boka en behandling?

KONTAKTA MIG!