Susanna Odén

LIVSTRÄDGÅRDEN

Oljor

Om du känner mig vet du att min drivkraft är att stärka människor! Jag kan inte tänka mig ett bättre sätt än att erbjuda dig guidning till hur essentiella oljor kan balansera dig fysiskt- känslomässigt- mentalt och energimässigt. För mig har oljorna inneburit en stor förändring i mitt liv.

Jag använder dem dagligen för att meditera, påverka min sinnesstämning och uppnå fysisk balans. Även i mina utbildningar, konsultationer och behandlingar väljer jag olika essentiella oljor som passar mina klienters individuella behov. 

Är du nyfiken på vad de essentiella oljorna kan göra för dig, din familj och på din arbetsplats? Som min kund kommer du att lära dig hur du använder oljorna och skapar rutiner för din och andras övergripande fysiska- och emotionella hälsa. Här nedan ser du de vanligaste kiten att börja med, men även min gratiskurs, som kommer att orientera dig i grundläggande säkerhet och användning av oljorna.

Home Essentials kit

Det här är din verktygslåda som hjälper dig att hålla dig och din familj i balans varje dag. Blandningarna och singeloljorna i Home Essentials har valts ut för att ge dig de viktigaste verktygen för att leva ett aktivt liv, både mentalt och fysiskt. Ett populärt startkit som innehåller doTERRAs 10 viktigaste oljor plus en gratis diffuser.

Gratis grundkurs ingår vid beställning!

MetaPWR System

dōTERRA MetaPWR-system kan hjälpa dig att optimera din ämnesomsättning och ha mer uthållighet under hela dagen. Det kan också hjälpa till att bromsa biologiskt åldrande och förlänga din hälsa.

dōTERRA MetaPWR är inte en enda produkt. Det är ett helt SYSTEM designat för att hjälpa dig att optimera din metaboliska hälsa. Dessa produkter i kombination med hälsosamma livsstilsval är en kraftfull nyckel till ditt personliga välbefinnande.

Du får inspiration, utbildning och stöd i vår MetaPWR FB grupp, allt kostnadsfritt för dig som beställer ett kit! 

Cleanse & Restore

Är du intresserad av mer energi, djupare sömn, starkare immunförsvar, bättre matsmältning och friskare hud? Då kan doTERRAs 30 dagars rensning och detox vara en stor hjälp!

Du får inspiration och stöd i vår Cleanse & Restore FB grupp med vägledning och recept, allt kostnadsfritt för dig som beställer ett kit!

Gratis grundkurs

Vill du veta mer om essentiella oljor?

 

Tycker du att det verkar intressant med essentiella oljor och vill lära dig mera? Då vill jag verkligen rekommendera dig att gå min grundkurs som är online och GRATIS. Anmäl dig genom att klicka på knappen nedan och fylla i dina kontaktuppgifter.

Vill du få hem några oljeprover innan kursen kan jag skicka det till dig för en kostnad av 65 kr.

Mina kunder som testat

Läs vad de har att säga...

För mig finns det verkligen en tid före och efter oljorna kom in i mitt liv…. Jag tänker annorlunda mot förr och använder mycket hellre naturliga gåvor från moder jord som är rena och utan tillsatser stället för de värktabletter, liniment och schampon jag använt tidigare. Jag använder oljor i min vardag ex är när barnbarnet bränt sig på brännässlor, när svullnaden i mina ben inte vill ge sig, jag ska tvätta mitt långa hår eller unghunden vägrar lugna ner sig. Det finns massor av fler exempel …. Oljorna ingår numera också i min verksamhet och förstärker närvaron hos deltagarna i meditationer eller trumresor. Jag är otroligt tacksam att jag den dagen i juli 2018 tackade ja till ett hälsosammare liv!
Helena Vestin
Smedjebackens Spiritualistiska Center
Cleanse & Restore har verkligen varit bra för min hälsa. Jag har fått ändrade kostvanor och livsstil. Jag trivs mycket bättre med min kropp och har som mål att hålla i den ändrade kosten på vardagar och unna mig något under helgen. Tack så mycket för att jag fått vara med på denna resan! Vart så bra och tydligt med all information om kosttillskotten, yoga och alla bra recept. Tycker det är så fint att alla har peppat, grattat och stöttat varandra! 🥰 Det här kommer jag absolut göra om! Hur går jag tillväga för att tipsa andra?
Elisabeth Hytti
Förskollärare
Via Susanna kom DoTERRAs oljor in i mitt liv för många år sedan. Jag blev djupt berörd av företagets sätt att arbeta samt av oljornas kvalitet. Min första olja var Wild Orange, jag upplevde ett ljus som spred sig inom mig och gav mig en känsla av nytt liv i mina celler. Varje dag botaniserar jag bland de olika oljorna och får stöd både fysiskt, emotionellt, andligt och mentalt. Jag använder oljorna även i mina behandlingar och mina kollegor blir mer och mer nyfikna och startar själva upp diffusern varje morgon!
Mia Friberg
Ägare av Frimia Naturterapi

Vanliga frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna

Är doTERRAs oljor säkra att använda?

När du använder en eterisk olja från doTERRA, använder du en olja som är ren, utan föroreningar, fyllnadsmedel eller förfalskningar. doTERRA har skapat en CPTG standard för att säkerställa att våra oljor är 100 % rena, något som inte fanns i den eteriska oljeindustrin tidigare.

Varje parti av doTERRAs essentiella oljor genomgår en rigorös testprocess. Varje olja skickas dessutom till en oberoende tredje part för ytterligare testning och validering, APRC. Slutresultatet skapar de bästa eteriska oljorna, produkter som du kan vara säker på att använda på ett säkert sätt varje dag med alla i din familj och på din arbetsplats.

Hur beställer jag mina oljor?

Du beställer något av de kit som du ser ovan, om du inte hittar det du är intresserad av så kontaktar du mig och vi gör en beställning som individuellt anpassas efter dina behov. Du får ett eget kundnummer i doTERRA med egen inlogg och kan därefter själv göra beställningar när och om du vill. Du har 25% medlemsrabatt på alla produkter redan vid ditt första köp. Vill du ha ytterligare rabatt kan du ha ett abonnemang och erhålla 10-30 % i återbäring på dina köp, som du sedan kan ta ut som gratisprodukter. Abonnemanget är utan bindningstid och uppsägningstid.

Vad erbjuds jag som medlem?

Upplev och lär dig mer om hur du kan använda oljorna!  Du kommer att få grossistpriser, dvs 25% rabatt på dina oljor och produkter, tillsammans med omfattande utbildning och personlig vägledning från mig och mitt Team. Om du i ett senare skede vill skapa ett företag genom partnerskap med doTERRA kommer jag att ge dig mentorskap och stöd.

Vad skulle det ge mig att vara din samarbetspartner?

Majoriteten av dem som väljer att starta ett litet företag i doTERRA tjänar tillräckligt för att täcka kostnaden för sina egna oljor varje månad. Flera av mina samarbetspartners har utökat sitt företag tillräckligt mycket för att avsevärt kunna öka sin hushållsinkomst. Om detta intresserar dig kommer vi att skapa en genomförbar, realistisk plan för dig och ditt företagande.